Traditionell

Traditionell

Traditionell on pietarsaarelaisen Leipomo Bergwallin käsin leivottujen pikkuleipien sarja. Suunnittelin sarjalle ilmeen, joka herättää henkiin menneiden aikojen kiireettömyyttä henkivät herkkupalat, jotka kruunaavat niin arkisen kuin juhlavammankin kahvihetken.


...Read More

Leilan kone

Leilan kone

Leilan kone on toimittaja Leila Itkosen yritys jolle suunnittelin yritysilmeen ja käyntikortit. Yritysilme heijastaa Leilan kuplivaa, eläväistä persoonallisuutta sekä hänen tapaansa tehdä työtään - tunnetta ja tarinoita, skuuppeja ja asiaa!...Read More

Nutrolin

Nutrolin

Nutrolin®-öljyjä on nyt sarja! Suunnittelemani uudet pakkaukset ovat liikkeissä syyskuussa 2009. Olen ollut osallisena tuotteen ilmeen luomisessa heti nimen keksimisestä lähtien 2006. Ilmeen lisäksi olen suunnitellut pakkauksen, nettisivut, myynti-ja mainosmateriaalit sekä tapahtumamateriaalit sekä osallistun aktiivisesti brändin kehittämiseen. nutrolin.fi...Read More

Yritysmentorointi.fi

Yritysmentorointi.fi

Yritysmentorointi.fi:n ilme uudistui 2009. Suunnittelin tälle pääkaupunkiseudun Yrittäjä -järjestöjen tarjoamalle palvelulle ilmeen lisäksi www-sivut, esitteen, ilmoituspohjan sekä tapahtumamateriaaleja mm. rollupeja ja flyerin.


yritysmentorointi.fi
...Read More

Silmäasema

Silmäasema

Silmäaseman mainonnanlinjan uudistus alkoi syksyllä 2007 ja jatkui kevääseen 2008. Uudistukseen kuuluivat kaikki mainos- ja markkinointimateriaalit myymälöitä myöten. Uudelle linjalle tehtiin myös graafinen ohjeisto....Read More

NCC Business Parks

NCC Business Parks

NCC Business Parksien mainonnan konsepti "mielen tiloja" näkyi printtimainoksien lisäksi, esitteissä, julisteissa, www-sivuilla ja bannereissa. Näiden lisäksi suunnittelin NCC Business Parkseille logoja valmistuviin kohteisiin sekä tein kuvaussuunnitelmia ja valvoin kuvauksia.


...Read More

Tiiliteollisuus

Tiiliteollisuus

Tiiliteollisuuden kampanjalla haluttiin tuoda esiin tiilen vahvuuksia rakennusmateriaalina. Kohderyhmänä olivat myös perinteisesti rakentamisesta päättävien miesten ohella naiset. Kampanja sisälsi aikakauslehti-ilmoituksia, julisteita, kampanjasivuston sekä TV-mainoksia.


...Read More

Olini

Olini

Olini Oy:lle suunnittelin logon ja yritysilmeen lomakkeistoineen. Yritysilmeen haluttiin viestivän yrityksen innovatiivisuutta ja rohkeutta lähestyä asioita uudella tavalla henkien kuitenkin luotettavuutta ja asiantuntijuutta. Olini Oy on seuraeläinten ravintolisien ja hyvinvointituotteiden kehittämiseen, valmistuttamiseen ja markkinointiin erikoistunut yritys.

Kategoriat

Jenni Liukkonen

About Me

Olen helsinkiläinen freelancer AD/graafinen suunnittelija, joka elää ja hengittää muotoilua sen kaikissa muodoissa.