Leilan kone

Leilan kone

Leilan kone on toimittaja Leila Itkosen yritys jolle suunnittelin yritysilmeen ja käyntikortit. Yritysilme heijastaa Leilan kuplivaa, eläväistä persoonallisuutta sekä hänen tapaansa tehdä työtään - tunnetta ja tarinoita, skuuppeja ja asiaa!


Suunnittelin Leilan koneelle kaksi tunnelmaltaan erilaista käyntikorttia. Toinen on kuvitukseltaan villimpi ja toisessa korostuu asiallisuus. Kumpikin ilme on erilaisuudestaan huolimatta antajansa näköinen. Se, kumpaa Leila haluaa kulloinkin käyttää määräytyy tunnelman ja asiakkaan painotuksen mukaan.

leilankone_logo

leilankone1

leilankone2

leilankone3

leilankone4

leilankone5

leilankone6

Kategoriat

Jenni Liukkonen

About Me

Olen helsinkiläinen freelancer AD/graafinen suunnittelija, joka elää ja hengittää muotoilua sen kaikissa muodoissa.