Jenni L

Viimeisen kymmenen vuoden aikana olen hankkinut vankan kokemuksen graafisesta suunnittelusta, brändienhallinnasta, mainonnan konseptien luomisesta sekä niiden visuaalisten ilmeiden toteuttamisesta kaikkiin viestintäkanaviin. Aloitin urani www-graafikkona ja siksi digitaalinen suunnittelu on aina ollut vahvasti osa työtäni. 

Olen nopea omaksumaan ja sisäistämään asioita. Innostun nopeasti ja olen hyvin eläväinen, mutta perusluonteeltani myös rauhallinen. Tämä auttaa hallitsemaan useita asioita samanaikaisesti. Pinna kiristyy välillä, mutta ei katkea.

Suorittamieni puheviestinnän opintojen myötä omaan erinomaiset kommunikointitaidot. Suomenkielen lisäksi puhun ja kirjoitan erinomaista englantia. Ruotsiksi en pysty presentaatiota vetämään, mutta yksinkertaisemmat asiat hoituvat toisella kotimaisellakin.

Elän ja hengitän muotoilua sen kaikissa muodoissaan. Hyvä design saa hengen salpautumaan ja kylmät väreet kulkemaan selkää pitkin. Erityisiä kiinnostukseni kohteita on graafisen-, esine- ja kalustemuotoilun ohella vaate- ja kenkäsuunnittelu. Toinen elämäni suurista rakkauksista on muotoilun ohella eläimet, joiden maailma on tuttu pikkutytöstä lähtien.

Jenni Liukkonen

About Me

Olen helsinkiläinen freelancer AD/graafinen suunnittelija, joka elää ja hengittää muotoilua sen kaikissa muodoissa.